SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Gravon.NET is down!

 
Post new topic   Reply to topic    Gravon - Das Spielerparadies Forum Index -> English
View previous topic :: View next topic  
Author Message
acerimmer
Alter Hase


Joined: 18 Nov 2004
Posts: 717
Location: England

PostPosted: 16.10.2009 14:36    Post subject: Gravon.NET is down! Reply with quote

To Admins:

Gravon.NET is currently down.

I had to access the site through Gravon .DE

Will the .NET entrance be up and running soon?


Cheers,

Ace
_________________
INTERNATIONAL ULTIMATE LIGHTNING ASSOCIATION www.UltimateLightning.info
BRITISH STRATEGO ASSOCIATION www.Stratego.org.uk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mailman
User


Joined: 30 Sep 2004
Posts: 14
Location: Scotland

PostPosted: 16.10.2009 22:19    Post subject: Re: Gravon.NET is down! Reply with quote

AceRimmer wrote:
To Admins:

Gravon.NET is currently down.

I had to access the site through Gravon .DE

Will the .NET entrance be up and running soon?


Cheers,

Ace


yeah same here , been like that for a couple of days
_________________
delivered by the mailman.
Back to top
View user's profile Send private message
ruben87
Alter Hase


Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1110
Location: The Netherlands

PostPosted: 17.10.2009 12:00    Post subject: Reply with quote

I just wanted to post the same.

Furthermore when I start gravon with my shortcut icon (dont know the right word) it gives a error (could not open update package) You have to click ok and it still works.

On the site itself when you play a game it gives the error: 12:19:38 * An error occured, game notation will not be saved...
Back to top
View user's profile Send private message
acerimmer
Alter Hase


Joined: 18 Nov 2004
Posts: 717
Location: England

PostPosted: 17.10.2009 14:20    Post subject: Reply with quote

Hi ruben,

Is the shortcut via your browser or the client?

I do not get any errors using the browser. (I don't use the client so can't comment if its the client)

I have been getting the same "game notation error" problem for a week or so.

Ace
_________________
INTERNATIONAL ULTIMATE LIGHTNING ASSOCIATION www.UltimateLightning.info
BRITISH STRATEGO ASSOCIATION www.Stratego.org.uk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ruben87
Alter Hase


Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1110
Location: The Netherlands

PostPosted: 17.10.2009 18:22    Post subject: Reply with quote

Yes its the client. Shortcut from my desktop. It works a little faster that way.
Back to top
View user's profile Send private message
stratego
Chief-Admin


Joined: 20 May 2003
Posts: 1087
Location: Germany

PostPosted: 02.11.2009 04:59    Post subject: Reply with quote

hi,

everytime spions adds new features or games - like we did some days ago -
he has to update the client.

till its done the client cannot use the new features, games etc.
the last client version cannot update, because we had some major changes.

you can use the client (even with the error message), but you will not see the
new games etc.

till spion adds all to the client module, please use gravon via webside.

stratego
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Gravon - Das Spielerparadies Forum Index -> English All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group